miercuri, 9 aprilie 2014

5 alimente banale care ard grasimi

Chefir
Chefirul este preparat din laptele fermentat natural este una dintre cele mai bune surse de prebiotice, iar bacteriile continute de acesta sustin digestia si descompunerea grasimilor. Dintre toate tipurile de lapte, chefirul este cel mai bogat in bacterii sanatoase.
Nucile
Organismul are nevoie pentru a mentine metabolismul la un nivel ridicat de o anume doza zilnica de omega 3, iar nucile sunt o sursa excelenta de omega 3, aminoacid esential ce are capacitatea de a activa metabolismul lipidelor si de a stimula arderea lor in procesele metabolice. Nucile, in plus, normalizeaza si nivelul glicemiei, hormon vital in metabolismul lipidelor.
Ridichile negre
Aceastea sunt una din legumele cu beneficii majore pentru sanatate. Ridichea neagra parte din putinele alimente cu efect alcalin, contine multe fibre, incetineste eliberarea de glucoza si previne varfurile de descarcare de insulina care pot duce la dezechilibrul grav al metabolismului. In plus contin si foarte mult fier si sunt o excelenta sursa de magneziu.
Uleiul de masline
Consumat constant uleiul de masline este o sursa de omega 3 si alti acizi grasi care ajuta la mentinerea sanatatii intestinale, cerebrale si, nu in ultimul rand, a vaselor de sange. In plus uleiul de masline regleaza apetitul si aduce un aport foarte echilibrat de vitamine uleioase.
Ceaiul verde
O ceasca de ceai verde pe zi este un mare beneficiu pe care il faci si sanatatii si siluetei tale. Ceaiul verde sustine tiroida in productia de tiroxina hormonul care regleaza tot metabolismul. Spre deosebire de medicamente ceaiul verde mobilizeaza natural tiroida fara sa actioneze "in forta", asa cum fac preparatele de sinteza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu