duminică, 27 iulie 2014

Pentru că elevii sunt mai curajosi...

 
Sabin Alexandru Rusu, elev în clasa a V-a A la Colegiul National “Ienăchită Văcărescu” Târgoviste, ne explică Cum poți crea o pisică dacă esti prieten cu fractiile.

CUM POTI CREA O PISICA?

In primul rand trebuie sa dai viata pisicii reprezentand o fractie. De exemplu 1/1. Amplificand cu 9 se obtin cele 9 vieti ale animalului. Pui 4 virgule intoarse obtinand mustatile. Din intreg faci un cerc si un oval, care sunt egale cu corpul si capul.
Dintr-o zecime obtii labutele, coada, gâtul si zgarda (nu este obligatorie). Decupând o miime obtii nasucul, sau boticul; cum vrei sa-i spui. Mai ramane sutimea. Dar pisicii ii lipsesc ochii si gura. Imparti in 2 parti egale sutimea si ai obtinut niste ochisori si un zâmbet. Miau!

Tot Sabin ne face câteva mărturisiri...

Eu sunt o fiinta, mai bine spus un copil. Sunt indragit si iubit de cei din jurul meu, sunt prietenos, enervant, bun, darnic, ca toti ceilalti copii, am si calitati si defecte.
Imi place limba romana, matematica (este o materie care ne provoaca sa aflam rezultatul corect al fiecarui calcul, ne invata sa fim prieteni cu cifrele, sa le indragim, sa calculam, sa invatam facand), biologia, desenul, limba engleza si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu