Iata prajiturica perfecta pentru servit alaturi de o cafea sau de un ceai!
Timp de preparare: mediuNumar de portii: 10.
Complexitate: usor.
Calorii: 396.
Ingrediente
Pentru sos:
- 125 g unt
- 25 g cacao
- 100 ml lapte
- 150 g zahar
- esenta de rom/ vanilie
- 4 oua
- 225 g faina
- ½ pliculet cu praf de copt
- 200 g zahar tos alb
- 1 cutiuta mica cu smantana pentru frisca
- esenta de vanilie
1. Pentru sos, pune toate ingredientele intr-o craticioara pe foc mic, amestecand sa nu se prinda. Dupa ce a dat 2-3 clocote da deoparte si mentine-l cald.
2. Pentru blat, freaca cu lingura ouale cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Incorporeaza faina cernuta si praful de copt, esenta dupa gust si smantana batuta.
3. Toarna compozitia intr-o tava potrivita (20X20 cm) unsa sau tapetata cu hartie de copt si da la cuptor 35-45 de minute sau pana trece testul scobitorii.
4. Taie in patrate si toarna deasupra sosul de cacao.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu