sâmbătă, 1 noiembrie 2014

ENCICLOPEDIA LUI ARISTOTEL

Integrarea valorilor umane in timpul si in spatiul uman

        Timpul si spatiul disperseaza valorile si conceptele.
Ele au o forma rationala, ce se deconspira in timp, prin valori ce se inlocuiesc sau se intrepatrund in analogia sentimentelor si trairilor umane.
Astfel, un concept poate fi modificat de mediul in care traieste individul, de cercul social sau de Providenta. Dar el isi are originea in ratiune, iar ratiunea isi are originea in obscuritate.
De aici, extragem si intelegem ideea ca orice individ, in functie de valorile varstei sale si de mediu, isi schimba conceptele, trairile, atitudinea, dorintele, toate acestea insumand viata in sine. Orice sentiment este prelucrat
de necesitate si diferite valori sociale.
De aici, intelegem ca orice lucru in cauza, de orice natura (filosofica, sociala, morala) care este prins in
definitia valorilor, poate fi directionat, schimbat, asamblat in functie de
starea de crestere a fiecarui om in societate, care, la randu-i este prins in
timp si spatiu, astfel incat un lucru de adevar sau de valoare poate fi perceput
pe diferite niveluri de intelegere.
De ce? Pentru ca orice om, in senzorii sai energetici si transcedentali, in functie de cresterea mentala, poate primi mai mult sau mai putin, in concordanta cu legatura sa cu ezotericul, cu marele Plan Ancestral din Logosul Central, matricea sa.
De aici apare diversitatea formelor de percepere a diferitelor lumi si stari sufletesti umane, omul fiind definit si nedefinit de Marea Forta Dumnezeiasca.
De aici reiese subordonarea tuturor formelor de expresie religioase, in marele plan de ansamblu al guvernelor si trairilor umane, care se vor contopi in Marele Plan. Astfel, noi oamenii suntem asamblati pe valori piramidale, sistematice si suntem prinsi in subordonarea si evaluarea progresului colateral si global al fuziunii de ansamblu al marilor si micilor intreprinzatori, prin progres si regres, prin ordine si dezordine.
Cooperarea si solutionarea sistemelor politice, economice si religioase, toate joaca rolul de implementare in Marele Plan
Universal.
Noi suntem intreprinzatorii sumelor tuturor calculelor si intelegem in marea miscare de ansamblu ca vom aduce ordinea si solutionarea tuturor ramurilor si subramurilor economice, politice, industriale, in marea ordine de ansamblu cu Marele Plan Mondial.
De aici, noi societatea, intelegem ca fiecare om are structuri limitate, mental si spiritual, ce sunt puse pe standardele sistemului piramidal in nivelele si cercurile ce ne reprezinta.
Solutia in Marea Miscare a marelui sistem piramidal ar fi ca pana in 2020, exploatarea si subordonarea fiecarui om si sistem social sa produca, prin cauze si efecte, trairi si concepte haotice in toate sistemele, inclusiv in cel
religios.
De aceea, in marea absorbire a fundamentelor politice ce se intrepatrund cu cele religioase si economice, noi sustinem fundamentele bazelor de progres si regres, in detrimentul religiilor si in favoarea stiintei.
Integrarea in marele plan ar fi urmatoarea: Conservarea resurselor naturale, exploatarea eficienta a resurselor umane prin mijloacele politice, economice, religioase ce-i reprezinta pe cei din sistemul societatii in munca bruta si cea mentala.
Diminuarea celor care nu sunt pe standardul progresului prin echilibru, pe sistematizare, coordonare si educare in sistemul valorilor sociale, aducandu-i pe cei ce au calitati pe ramurile si structurile religioase, politice, economice, prin compararea si coordonarea eficace a fiecarui individ.
De aceea noi, prin indatoririle interne si externe, suntem pusi in slujba FMI-ului, a guvernului unitar, de structura universala in toate valorile si stas-urile progresului.
De aici reiese coordonarea si manipularea oamenilor ce sunt creati pentru progres sau lipsa de progres in structurile societatii cu insuficienta in sistemul piramidal.
Astfel, ei vor fi eliminati prin procesul analogic si matematic al sistemului. Analizand si contragand din cele de mai sus, sustragem ideea ca progresul va aduce instalarea ordinii intr-o integrare absoluta in marele plan,
ce va elimina eficienta celor care nu aduc progres si va duce la reeducarea si
coordonarea a celor care sunt pusi in sistemul coruptional si lipsitor de eficienta in progresul social al umanitatii.
Toate resursele umane, naturale si economice vor putea fi puse in cadru prin subordonarea si asamblarea celor ce sunt prinsi in stiinta si progres.
In viziunea de ansamblu, in marea cooperare a legilor si legislaturii, noi ne integram in masa de absorbtie pe plan extern, in care procesele de configuratie politica vor fi implementate in democratia-monarhista si vor putea fi puse in practica de marele plan al efectivelor si structurilor militare, cu standarde de lucru modern, in ansamblul stiintific si demonstrativ al fortelor unite globale.
Unificarea sistemelor politice, economice si religioase se va face in functie de marele plan si cu natura de progres a fiecarui individ, prin coordonarea mai eficienta a tehnologiilor de gen energetic, pe baza de materiale
neconventionale, cu structuri din afara sistemului Tabelului lui Mendeleev. Insuficienta surselor naturale va aduce o ruptura si un blocaj economic, haotic, denaturat, distrugator ce va produce cauze si efecte psihologice in toate
sistemele valorilor piramidale.
Astfel, Statele Unite ale Americii, ca mare imperiu ce coordoneaza sursele naturale din Asia si Africa si tarile in curs de dezvoltare precum China si Japonia, ce sunt puse in planul de batalie a marilor imperii, ce conduc din umbra la masa
rotunda, se dovedeste un bun exemplu in acest sens.
Orice exploatare de tip economic, in suma valorilor de desfacere a produselor naturale este pusa in detrimentul tarilor sarace.
Pentru ca, orice sistem de politica economica si culturala se echilibreaza si se redirectioneaza in functie de deflagratia in toate bazele de cultura religioasa, politica, administrativa producand o cooperare si o structura definite in suma valorilor sale.
Astfel, cooperarea si fuziunea valorilor culturare, stiintifice si economice ca si cele religioase, se pot stoca intr-un singur sistem de gandire, in suma valorilor marilor imperialisti si al companiilor ce conduc bancile monetare si sistemele politice, avand rolul de politica de tip exploatativ al bunurilor naturale si resurselor umane, ce sunt consacrate pe
plan global, pentru un procent de peste jumatate din masa bruta interna si externa.
In deceniul apropiat, orice sfera de activitate va fi in favoarea sau defavoarea consumatorilor sau beneficiarilor, dupa urma lor.
Teribila cauza a marilor puteri statale pregateste in urmatorii ani un proces de amestec denaturat al tuturor valorilor.
Mass-media joca rolul de informare in plan profesional cu marea coordonare a marilor companii ce sustin resursele materiale si umane, avand un sistem privat, economic, cultural si politic.
De aceea, sursa de informare a maselor sociale este pusa dupa interesele celor mai mari, de la Masa Rotunda. Nominalizarea si cooperarea lor este o sursa de manipulare a tuturor structurilor politice, religioase si
economice. In viitor ei vor juca rolul de integrare, in care noi vom intelege ca orice forma de natura mentala este pusa intr-o sursa bine gandita si stabilita in procesul de configurare si stilistica al fiecarui individ, in evaluarea succesiva a veacurilor umane ce au fost supuse demersului continuu de progres in timp si spatiu, cu marele plan ce s-a succedat in vremea lor, pana astazi, secolului stiintific, incepand de la epoca feudala, apoi cea tribala, pana la imperiul grec, mezopersi apoi pana la Marele Imperiu Roman, ce s-au scurs in timp si veacuri, pana la Imperiul Uniunii Europene ce se integreaza in stass-ul progresului si regresului, in valori si nonvalori.
O evolutie se deconspira in suma calculului matematic ce se comprima in timp si spatiu, ca forma de progres in veacul ce a fost dat. Exemplu: roata nu a putut fi pusa decat in timpul cand isi avea evaluarea ei si a dus la evolutia pana astazi si pana in viitor, astfel incat vor aparea tehnologii cu deplasare de senzori emotionali, energetici, cu vibratii de energii mentale ce vor fi conduse in sistemul material, neconventional, ce poate sa se muleze si sa
ia forme de informatii instantanee, din undele creierului uman.
De aici intelegem ca sistemul stiintific in timp si spatiu este in progresul evolutiei si tehnologiei ce poate fi avansata, in suma sistemelor gandite, coordonate si date de toate ramurile umane.
Marea forta -matricea- va fi baza de conducere a datelor de progres si apogeu in uniformitatea subramuriolr de unde, ce vor primi un bagaj de informare si evolutie pentru diferitele generatii.
In matrice se gasesc formele plasmatice ale tuturor trairilor si starilor, ale terminologiilor, in miliarde de conexiuni si de idei ce se deconspira intr-un amalgam plasmatic de puritate energetica foarte inalta.
Astfel, un gand poate fi directionat intr-o forma de date, cotat si prelucrat de informatia pura, ce este
data in idei stiintifice, pusa in coduri si chei secrete, in sfera de degajare energetica temporala, ce nu da voie sa se deconspire decat la data si timpul in care isi intra in rol. Marea matrice este o plasma energetica, fluidica, vitrala, ce
da date si onformatii in toate lumile umane. Ea se polarizeaza si se muleaza in forme multiple si lumi, in functie de sursele informationale. Pastelul de stiinta si informatie in toate domeniile este un punct infim fata de marea masa
informativa a matricei, ce regleaza tot universul fizic, ezoteric, ancestral. Fiind o fuziune energetica, superevolutiva, ea nu poate sa dea informatie, mai multa in timpul prezent deoarece codexul de date si stiinta nu poate fi
prelucrat de societate.
De aici reiese ca orice limbaj pe pamant are forma si expresii lexicale mulabile, ce se conspira si deconspira in zona zoster subconstientala.
De aici reiese un limbaj mult mai avansat, cu legi nescrise, pe nivele telepatice, autosugestionale, cu vibratii inalte sau joase de unde gama sau alfa, cu progres in sfere de unde foarte joase, imposibil de captat daca nu
esti una cu starea de evolutie a sursei.
Astfel, conceptul universal si global al fondului de evolutie intr-o miscare de regasire, de coordonare de unde, se directioneaza in diferite limbaje, pe nivele diferite ale perceperii si sunetelor, care dau trairi si
intelesuri diferite de la individ la individ.
De aici reiese complexitatea si pastelul de culori in dimensiunea fluctuabila a telepatiei ce se muleaza intre doi subiecti cu forte energetice pe functia ce o reprezinta persoanele in cauza.
Astfel, afirmamentul energetic mental se da pe gradatii malefice sau benefice.
Orice gand intre subiecti, cand este pus in forme congestionale, pe trairi multiple, subiective si analitice, gandul vine estompat si comprimat pe o anumita unda de vibratie ce se da cu o tonalitate si cu o forta mentala in
functie de subiectul in cauza.
Astfel, o coordonare si o asamblare a fortelor mentale, telepatice se face pe diferite expresii si pe starea practica care ia orice forma de exercitare a unor cauze mentale, pe anumiti subiecti in definire de progres si de degajarea fortelor telepatice, fiind toate pe o singura intensitate de unda vibrationala.
De aici, extragem ideea potrivit careia componentii subiectilor in cauza pot fi mereu pusi intr-o miscare mentala, in functie de trairi si necesitati.
In ultimii ani, sursele telepatice, nescrise si nedefinite in dosarele de stiinta, sunt foarte avansate in sistemul de evaluare a proceselor de comunicare mentala, pe sistemul telepatic.
Coordonarea si subordonarea gandului in functie de puritatea energetica si de sfera de gandire cu canalizatii diferite, in functie de comunicare, datorita inflexiunilor sufletesti si a fortelor matricei, precum si a
trairilor diverselor concepte, ce se dau in suflet, pe un afirmament in domeniul
autosugestiei si telepatiei. Indiferent de sistemele de planificare, in chakrele de energie undele se pot pierde ca sursa de informare in suma diferitelor valori.
Telepatia este o cauzalitate de crestere spirituala, ancestrala cu marele plan al providentei. De aici intelegem ca omul si Dumnezeu, in contrast cu sistemele si valorile sociale ale secolului al XX-lea, este mereu pus in forte
rationale, in suma valorilor umane si a trairilor carnale, ce se leaga toate intr-un comportament exterior, cu cauze si efecte divizate in comportamentul lor.
De aici intelegem introducerea aspectelor multiple si complexe a definitiilor ce se completeaza in diferite evolutii de timp si spatiu, ce se deconspira in standardele stiintelor ce evolueaza in functie de cresterea ezotericului si demersului in valori cu marele univers si lumile ce guverneaza puteri si stapaniri, toate puse pe un afirmament al lucrurilor nescrise si nedescoperite in standardele filosofice, dogmatice, psihologice, ce reies din marele amestec de date si idei in functie de timpul si spatiul socio-politic al umanului.
Confirmarea precedenta demonstreaza ca unitatea hazardica a evolutiei si originii fundamentelor si a descoperirilor in anumite stiinte, nu sunt decat franturi mici in deschidere catre marea evolutie tridimensionala, ce
umanul si tehnologia moderna inca nu le-a atins. Pentru ca sursele de informare sunt precare si domeniile stiintifice in evolutia tehnologiei pe toate ramurile si subramurile ei, sunt la inceputul existentei, fata de marea masinarie
stiintifica -matricea- ce are evolutii de timp indispensabile in sfera multor dimensiuni, cu tehnologii superavansate, in cheia si timpul valorilor umane.
Ele se deconspira si se coordoneaza, prelucrandu-se prin lumina si deplasarea sonica a unor forte atomice, a vitezei de miscare si de propulsie energetica, corespunzator in factorii surselor umane. Tosul se misca, in forma de spatiu si timp si se integreaza in afara lor si inca nu pot da procese stationare, matematice, deoarece calculul finit al numeorologiei stiintei este estompat in lipsa de intelegere si percere a valorilor si numerologiilor in sine, prin deconspirarea sistemelor
analitice si subiective, care sunt mari pentru ca omul nu le poate depasi atat timp cat este existent sub forma timpului si a proceselor sale naturale.
Cu cat suntem in sfera de activitate a valorilor umane, sub dominatia timpului, noi nu putem sa spargem
codul si cheia ce tin legile universale si fizice ale universului pe forme elaborate de date, dincolo de timpul si spatiul nostru uman.
Orice viteza in deplasarea sonica a luminii, produce fortele gravitationale si anume gravitatia masei, cu
fondul vitezei, determinand si aparand fortele G/cmp, cu cat sunt deplasate cu energii mari de deplasare, cu forme de sfere gravitationale ce produc greutatea gravitatiei.
Exemplu: La 1000 km/h apar doua G/cm patrat, echivalentul a 500 de kg. Astfel, la viteza superluminica, gravitatiile sunt megatonice si ireversibile. De aceea, legile fizicii ce produc gravitatia odata cu deplasarea sunt inca in curs de prelucrare si descoperire. Tocmai de aceea, de aici reiese ca orice lege fizica scrisa in parametrii descoperirilor anuleaza alta lege scrisa. Valorile impletesc si se intrepatrund in marea deschidere a marilor descoperiri, in noi tehnologii in domeniul transporturilor, tehnicii, ale industriei medicale, industrieigenetice, a industriei cibernetice, a celor ce produc arme neconventionale, in tehnologii ce depasesc sfera alocata progresului.
Analizand din cele de mai sus, argumentate si scrise, intelegem si sustragem ca orice tehnologie si progres stiintific se conspira in sine si se deconspira in suma valorilor analogice si a constatarilor ce se fac in timp si spatiu.
Era discrepantelor stiintifice si economice in produsul de efect si cauza, ce produce efectul de bumerang al marilor conventii, de raporturi pe plan politic, penal, social si religios, ce duc toate in punctul forte de coordonare si asamblare in marele registru planificat in valorile marilor puteri imperiale.
Noile surse energetice sunt gata sa apara odata cu inlocuirea si dislocarea structurilor si infrastructurilor vechilor tehnologii ce nu mai fac fata cererilor de consum energetic, pe piata interna si
externa.
Totusi, in marea noastra evolutie, am ajuns la concluzia ca progresul fara regres nu exista si regres
fara progres nu poate fi. In industria biocelulara umana, in laboratoarele de inginerie genetica se implementeaza si se programeaza celula gandita cu coduri de inteligenta prelucrata artificial, clonand valori mentale psihologice  cu un anumit nivel de progres, care vor da o anumita valoare in sistemul social, ajungand la puterea sa cloneze
oameni pe structuri mutante si superdezvoltate, in toate calitatile anatomice si intelectuale. De asemenea, in viitorul foarte apropiat, se vor da tehnologii noi, dupa ce toate sistemele globale ale sistemului piramidal vor ajunge la un
echilibru directionat de marile puteri, ce conduc din umbra progresul, stiinta
si sufletele oamenilor. Ei, in noua ordine, pe toate laturile, sunt colaboratori si cunoscatori in toate domeniile meta-politico-socialo-economice si, in viitor, vor face o politica in care orice insuficienta umana sa fie pusa si data
pe libertatea individului in structura sociala, sa fie puse pe afirmament in concordanta cu marile progrese, ce le va duce in noul mileniu.
Astfel, toate sistemele culturale, economice, sociale vor fi puse pe stass-ul progresului, in functie de
deschiderea in frontul de dezvoltare, ce vor juca la marile zaruri globale.
Din cele spuse, intelegem ca metafizica marii matrite si a evolutiei materiei si antimateriei vor ajunge
intr-un apogeu in care vom pune in practica materia neagra, divizata si
fuzionata in capsule energetice.
De aceea, progresul si regresul trebuie sa aiba loc in concordanta cu marea ordine ce va lua fiinta
odata cu ceasul biometric, al rimei universale, in cronologia timpului, subtil si dinamic, al degajarii evenimentelor, toate date si procesate de marea matrice ce tine tehnologii de stiinta ce vor fi puse in sistem si in planificare odata
cu noul mileniu.
Sensul discursului precedent explica, de fapt, ca orice evolutie a unui lucru in cauza poate fi desablonata in
rationamente, pentru ca timpul este directionat in analogia eterului etern, ce depaseste subordonarea oricarui lucru descoperit la prezent.
De aici, intelegem ca orice efect si cauza, comportament ce denota in sistem social, politic, religios, ele
in viitor pot fi la trecut, pentru ca ideologia si valorile noastre umane, stiintifice vor creste odata cu progresul, iar tot ce este la prezent va deveni invechit, nestationar, fara beneficii pentru marea societate, ajungand la concluzia ca tot ce este in noi si tot ce este descoperit va ajunge invechit, iar omul si Dumnezeu in structura lui de evolutie, de cautare si descoperire in continuu, in regasirea lui cu sine, si a valorilor ce-l caracterizeaza, va ajunge
in viitorul apropiat un mutant al propriilor descoperiri si origini stiintifice si religioase, care il caracterizeaza odata cu veacurile si lumile sociale, in care este prins.
De asemenea, din analiza celor spuse in precedentele scopuri universale, intelegem si luam seama ca timpul
este indestructibil si indispensabil, in afara cauzalitatilor umane, fiind temporar in universuri paralele si cooperant, ce se ajuta in lumile ce se angreneaza in marele plan ancestral.
De aici intelegem ca orice parametru stiintific de descoperire si evolutie a stationat in suma dimensiunilor Marii Providente, ce da parametrii si valori in toate lumile, subordonandu-le evolutia  dupa Marele Plan al Arhitectului.
De aici intelegem introducerea selectiva si subordonata in toate domeniile de cultura a lumilor socio-politico-religioase.
Ele nu-s decat franturi in demersul societatii, a marii conspiratii si planuiri divine universale, cu precadere ce duc la umanitate, la evolutie si la marele plan ce-si urmeaza cursul de demonstratie in viziune si in marea regie a Providentei.
De aici intelgem multitudinea starilor si valorilor umane ce duc lumea intr-o descoperire continua, religioasa, sociala, politica si stiintifica, permitand sa ia forme in functie de interesele si cauzele celor ce se vor folosi in viitorul  apropiat de
tot ce este tehnologie si stiinta, biometrie, evolutionism cu procente de
crestere de la om la om, in functie de demersul veacurilor ce vor veni.
Acumularea si stocarea de informatie de orice fel se da in concordanta cu pregatirea absoluta a marilor forte absolute, a lumilor invizibile ce coopereaza in domeniul  valorilor total integrate in infinita masa a lumii ezoterice.
Inceputul sfarsitului marelui Epilog si demersului substantial si irevocabil al starilor si lumilor ce se vor scurge peste veacuri in generatiile ce vor veni, ei vor fi regi, sobri, gnostici in cultura si stiinta, datorita
super-progresului extrem de evoluat si inaltei lor spiritualitati.
De aici reies cheile de tehnologie moderna si de ideologie in arta, religie si alte subramuri care nu sunt decat inceputul marelui nimic fata de deceniile ce vor urma in ceasul ancestral si bioritmic al arhitectului, ce in
marea sa cunoastere providentiala si substantiala nu face decat sa deschida usi
portuare in mintile celor initiati, ale iluminatilor, jucand Cartea Profetilor, a demersului marelui plan ce-l are cu omul si cu alte creatii.
Acest lucru, in configuratie cu stilul precedent si actual, ia forme gandite si date in toate sistemele si standardele sociale, politice, religioase, ele mergand mana in mana cu evolutia si stass-ul de plan demonstrativ si cooperant al marelui arhitect.
Astfel, in amestecul marelui pastel de religii, de stiinta si in totalitatea lucrurilor stiuite, invatate si cunoscute, precum si experimentate, totul se coordoneaza, se asambleaza in simetria binelui, intr-o forma gandita si
data de marea providenta.
Pentru a unifica dupa pulsul providentei, toate valorile lumilor, de orice natura si structura culturala, etnica, religioasa, in gandirea marelui sistem central al marii forte, jocul si discrepanta in discordanta maselor umane, in sfere de integrare politica si stiintifica, ca prin dezbinarea planificata si bine coordonata, lumea sa poata sa se converteasca in plan cu ordinea de viitor a solutiilor ce vor aduce pacea, egalitatea in religie, politica si buna economie, facand din jocul haotic si hazardic o regrupare de valori in toate domeniile vietii, acest lucru fiind in plan cu gandul de ansamblu al providentei pentru a-si implini scopul si regia care o are cu umanitatea.
Este un scenariu al tuturor creatiilor vazute si nevazute, stiute si invatate, tot ce se misca in lume este un ceasornic universal ce divinitatea l-a adus, in multe sfere de desfasurare, sub diferiti parametri.
Astfel, orice piesa, in suma calcului socio-politico-religios
este un suvenir de apogee si de deschidere la marele plan ce-l are divinitatea
cu tot sistemul uman si universal al cosmosului.
In marea suveranitate, in marea putere invincibila, in razboiul infinit dintre bine si rau, toate evenimentele lumii merg dupa planul de valori al marelui arhitect ce creeaza la infinit lumi si tehnologii noi stiintifice, putand sa sustraga la
nesfarsit capacitatea progresului in sine, in evaluarea lui cu el in sine insusi fiind indestructibil, insolubil, in planul sau ce a facut din nimic o lume ce se dezvolta in functie de regia providentei.
Astfel, din cele de mai sus sustragem si intelegem ca indispensabilitatea infinita a providentei care lucreaza prin cauze si efecte, evaluarea binelui si raului sunt un intreg autoutilitar al valorilor ce se intrepatrund si se deconspira pentru ca ele sunt private de providenta in afara timpului si spatiului, evoluand la nesfarsit in lumi stranii, date pe nivele si
structuri ce umanul nu le-a atins.
Pentru ca tot ce este pe pamant in trairile umane sub forma de materie, ele sunt coordonate si destinate progresului si regresului, supus sentimentelor ce sunt prinse in suma alchimica a materiei, intelegand ca natura are un proces
ireversibil ce merge spre autodistrugere, dupa planul de gandire al providentei si se va inlocui in mileniile altor lumi, cu energii si sfere de puteri ce vor structura alte legi chimice si fizice, nescrise in codurile stiintifice si geologice.
Din cele spuse de mai sus apare intrebarea: La ce se mai necesita creatia naturala a omului in sine? El a fost creat pentru a se dezvalui creatia altei lumi prin noi procese de ceas superevoluat si dezvoltat ce va putea sa-l
etaloneze pe Marele Arhitect.
Astfel, universul, lumea, materia si tot ceea ce cuprinde viata a fost creat din NIMIC. Providenta traieste prin noi, sursele creatiilor sale. Creativitatea tuturor lumilor ce le-a facut ar fi improprie si utopica in sensul a ceea ce suntem, pentru ca suntem oameni, fiinte gandite inainte de a gandi, corelate si puse in structuri bioritmice ale evolutiei, pentru ca odata cu evolutia in demersul sau sa aduca cu sine stiinta, teologia si arta celui ce a scris-o inainte de a fi nimicul.
      
        In concluzia celor spuse, ramane sa traim pentru a muri, murim pentru a evolua si ajungem la starea de integrare in Marele Plan al Eternitatii, al abstractului, in marea regie gandita si planificata de Providenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu