luni, 4 noiembrie 2013

CHEC PUFOS

Ingrediente 3 oua, 50 g unt, 225 g zahar pudra, 125 g lapte, 225 g faina, 1 pliculet cu praf de copt, 1 lingura cu cacao, sare
Chec pufos
Mod de preparare:

Freaca spuma untul impreuna cu zaharul. Adauga galbenusurile, unul cate unul.

Toarna treptat laptele, incorporeaza faina amestecata cu un praf de sare si praful de copt.

La sfarsit, adauga cele trei albusuri batute spuma. Toarna jumatate din compozitie intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Adauga restul de compozitie pe care ai amestecat-o cu cacao.

Trece cu lingura dintr-un capat intr-altul pentru a amesteca putin compozitiile. Coace la cuptor, la foc moderat, cam 35 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu