duminică, 24 noiembrie 2013

Cheesecake cu ciocolata

Un cheesecake care nu are nevoie sa stea la cuptor ca sa fie perfect.
Metoda de preparare
Amesteca biscuitii cu untul topit si aseaza-i in strat uniform intr-o tava cu diametrul de 20cm (cu pereti detasabili). Preseaza-i bine la baza tavii.
Bate cu mixerul crema de branza impreuna cu ciocolata tartinabila. Adauga nucsoara si apoi 200ml frisca batuta, pe care sa o incorporezi usor cu o spatula de silicon.
Toarna aceasta crema peste startul de biscuiti, niveleaza, acopera cu o folie alimentara si baga tava la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
O poti decora cu 50ml frisca batuta, fulgi de ciocolata si alune tocate.

Timp de preparare
< 30 min
Dificultate
usor
Bucatarie
Americana
  Cheesecake cu ciocolata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu