vineri, 8 noiembrie 2013

Dieta cu kefir - minus 2 kg in 3 zile

 Dieta cu kefir - minus 2 kg in 3 zile
Dieta cu kefir este una dintre cele mai bune solutii de dieta. Kefirul contine numeroase vitamine si minerale, dar si microorganisme care ajuta digestia si accelereaza metabolismul. Totodata, kefirul taie pofta de mancare, avand efecte benefice asupra siluetei, fara sa-ti afecteze sanatatea pielii.
Studiile arata ca acest aliment nu te scapa doar de kilogramele in plus, ci si de diabet, probleme cardiovasculare si ateroscleroza. Aceasta dieta cu kefir este potrivita pentru iarna!
Principiile dietei cu kefir
Renunta la produse de patiserie, pline de aditivi si coloranti sintetici, precum si la intreaga gama de alimente rafinate (zahar, faina alba, produse ambalate).
Citeste si: Dieta cu iaurt
Trebuie sa bei zilnic 1-1,5 litri de kefir, la intervale regulate, pe tot parcursul unei zile.
Poti schimba alimentele recomandate, cu conditia ca cele preferate de tine sa faca parte din aceeasi grupa (de exemplu, inlocuieste proteine animale cu proteine vegetale).
Legumele trebuie sa acopere jumatate din meniul zilnic, dar pentru ca dieta sa fie eficienta, exclude cartofii pe perioada celor trei zile.
Retine ca ratia zilnica de calorii nu trebuie sa depaseasca 1.200 de kcal.
Rezultat: poti slabi pana la 2 kg, in functie de metabolism.
Citeste si: Lactatele in dieta
Meniu pentru 3 zile in dieta cu kefir
  • Mic dejun: 1 pahar cu kefir, 1 felie de paine integrala sau un biscuit integral/1 pahar cu kefir, 1 ou fiert, 1 rosie.
  • Gustare de dimineata: 1 pahar kefir, 1 mar sau orice alt fruct cu exceptia bananelor si strugurilor (100 grame), 1 felie de branza degresata.
  • Pranz: 1 pahar cu kefir, 1 bol supa de pui sau de ciuperci, salata de morcovi si sfecla / 1 pahar cu kefir si salata de legume.
  • Gustare dupa-amiaza: 1 pahar cu kefir, 1 mar copt / 1 pahar cu kefir, 50 grame fructe uscate.
  • Cina: 200 grame peste fript, legume inabusite/ salata de ton cu legume mexicane.
  • Inainte de culcare: 1 pahar cu kefir.
Citeste si: Cea mai buna dieta din lume

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu