luni, 11 ianuarie 2010

Le doresc cu această ocazie tuturor care parcurg acest material un an nou plin de realizări şi numai bucurii cu drag prof. Daniela Boleanţu

“Calitatea cea mai importantă a unui educator este că trebuie să fie el însuşi o persoană care învaţă; dacă şi-a pierdut capaciotatea de a învăţa nu mai are ce căuta în tovărăşia celor care şi-au păstrat-o pe a lor.”(H. Overstreet)
Deoarece doresc ca această ţară să devină bogată să treacă cu bine peste criză le ofer elevilor mei o soluţie la problemă pentru că ei sunt viitorul şi pot schimba soarta acestei ţări şi a lor în bine:

Studiind comportamentul persoanelor din ţările bogate, descoperim că marea parte a populaţiei respectă următoarele reguli (ordinea nu este importantă):
1. Etica
2. Ordinea şi curăţenia
3. Integritatea şi cinstea
4. Punctualitatea
5. Resposabilitatea
6. Dorinţa de perfecţionare
7. Respectul pentru legi şi regulamente
8. Respectul pentru drepturile celorlalţi
9. Dragostea pentru muncă
10. Efortul pentru a face economii şi cheltuiala cu chibzuinţă

Un comentariu:

  1. O atenţie deosebită acordată faptelor noastre, împreună cu schimbarea de atitudine pot semnifica intrarea ţării nostre pe drumul progresului şi bunăstării.
    Valorile acestea vor anima fiecare proces de schimbare pe care îl impulsionăm, fiecare obiectiv care-l vom atinge, şi în principal stilul de viaţă care-l vom avea.
    Împreună vom putea modela o ţară mai bună.

    RăspundețiȘtergere