In zilele reci si uracioase, nimic nu se compara cu o cana cu ciocolata calda facuta in casa.
Timp de preparare: rapid.Numar de portii: 2.
Complexitate: usor.
Ingrediente
- 2 cutii mici cu smantana pentru frisca
- 300 ml lapte
- 200 g ciocolata (de buna calitate)
- 1 lingurita cu scortisoara
- zahar brun
- ciocolata rasa
1. Pune laptele si jumatate din smantana intr-un vas si pune-l pe foc mic.
2. Cand s-a infierbantat, adauga ciocolata rupta bucati si zahar dupa gust (optional).
3. Amesteca si pune din nou pe foc. Cand amestecul a devenit lichid si omogen, da deoparte si toarna in cani.
4. Pune deasupra frisca batuta proaspat, presara scortisoara dupa gust si ciocolata rasa. Serveste imediat.
- Sugestie. Incearca si ciocolata calda cu bezele deasupra. Nu trebuie decat sa adaugi in canile cu ciocolata fierbine 2-3 bezele si sa le lasi 1-2 minute sa se topeasca putin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu