duminică, 29 decembrie 2013

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Berbec - Defect: impulsivitate

Celebritati: Leonardo da Vinci, Colin Powell

Taur - Defect: conservatorism

Celebritati: Dante Aligheri, Evita Peron

Cel mai mare atu al Taurilor este aparitia fizica. Aceasta este foarte bine ingrijita si lasa o prima impresie foarte buna. In ciuda faptului ca par foarte realisti si bine ancorati in realitate, Taurii nu vor straluci.

Nu sunt manati de dorinte puternice si nici nu viseaza la scopuri marete. Le plac lucrurile simple, usor de inteles, clasice si chiar conservatoare.

Au foarte multa incredere in oameni si numesc “prieten” pe oricine cu care leaga o conversatie.

De multe ori , nu isi asuma pareri proprii. De regula, imprumuta convingerile celorlalti si le insusesc fara sa le analizeze cu atentie.


Leu - Defect: aroganta

Celebritati: Napoleon, Bill Clinton

Nativii acestei zodii sunt extrem de egoisti dar acesta nu este pacatul lor capital. Leii au obiceiul sa fie extrem de aroganti dar uneori folosesc aceasta trasatura de caracter ca pe o forma de autoaparare.

Sunt ambitiosi pana la extrem si foarte perfectionisti. Pe plan profesional, aceasta atitudine va da roade insa in viata sentimentala, acest lucru poate functiona in detrimentul lor.

Nu pot empatiza aproape niciodata cu cei din jur si au tendinta naturala de a-i dispretui pe cei mai slabi decat ei.

Le place sa fie lingusiti si nu isi dau seama cand oamenii fac acest lucru cu intentia de a profita de ei. Sunt foarte sarcastici si ajung sa faca afirmatii deplasate in cele mai nepotrivite momente.

Tin foarte mult la imaginea lor, putin cam prea mult pentru binele lor propriu, iar in tinerete sunt foarte narcisisti.

Fecioara - Defect: Rigiditate

Celebritati: Lev Tolstoi, Regina Elisabeta

Fecioarele isi pierd foarte rar calmul dar asta nu inseamna ca nu ii pot exaspera pe cei din jurul lor.

Par foarte detasati de tot ceea ce nu ii priveste in mod direct si nu se implica foarte mult in vietile celorlalti. Nu au o imaginatie bogata si se simt foarte bine facand lucruri de rutina.

Sunt oameni seriosi pe care te poti baza daca ii faci sa tina la tine insa le lipseste complet spontaneitatea. Au nevoie sa isi planifice si sa-si organizeze fiecare aspect al vietii. Acest lucru poate fi foarte suparator pentru cei din jur.

Sunt atat de ordonati incat reusesc sa ii enerveze pe ceilalti. Mania lor pentru ordine si disciplina ii poate face sa para nesociabili, distanti si aroganti dar este doar o aparenta. Se pot pune numeroase defecte in carca Fecioarelor insa niciodata aroganta.

Sagetator - Defect: neinduplecare

Celebritati: Winston Churchill, Bruce Lee



Desi se spune despre Sagetatori ca sunt foarte inclinati catre filosofie si meditatie, ei nu sunt intotdeauna foarte maleabili.

Atunci cand cineva le greseste sau nu le respecta autoritatea, vor lovi fara mila.

Sunt idealisti din fire dar au tendinta sa se izoleze foarte mult de oameni. De cele mai multe ori, au opinii bine argumentate insa atunci cand sunt demontate si li se demonstreaza ca au gresit, vor lua acest lucru ca pe o jignire directa si personala.

De cele mai multe ori, gresesc insa fara voie si nu isi vor da seama de asta pana cand cineva nu le va atrage atentia. Risti sa intri astfel intr-un cerc vicios. Daca le arati Sagetatorilor unde au gresit, pot interpreta gestul ca fiind ofensiv.

Varsator - Defect: idealism exagerat

Celebritati: Jules Verne, Bob Marley



Cei nascuti in aceasta zodie sunt oameni foarte bogati sufleteste. Se implica in tot ceea ce fac si le place sa isi asume responasbilitati. Insa viseaza cu ochii deschisi la lucruri foarte greu de realizat, daca nu cumva imposibile.

Sunt vizionari dar de multe ori le lipseste simtul practic si pot fi ei insisi piedici in calea evolutiei profesionale. Au foarte putina rabdare si sunt foarte agitati. Suporta foarte greu autoritatea, asta in cazul in care sa presupunem ca o tolereaza vreun pic.

Daca vor ajunge pe pozitii de conducere, vor fi prezente placute, ce-i drept, dar extraordinar de exigenti. Uneori, ideile lor originale se transforma in planuri nastrusnice, greu de aplicat.

C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu