Ingrediente
Inainte de toate, porniti cuptorul la 200 grade C.
Incepeti prin a felia vinetele si rosiie. Fiti generosi si taiati-le mai gros (1.5-2 cm). Puneti faina intr-un bol si tavaliti feliile de vinete. Puneti ulei la incins si prajiti vinetele date prin faina. Le scoateti pe un platou pe care ati pus prosoape de hartie, pentru a absorbi grasimea.
Urmeaza asamblarea: ungeti o tava cu unt si puneti feliile de vinete. Continuati cu feliile de rosii si cu feliile de mozzarella (1 cm grosime). Turnuletele din legume se tin la copt 10-15 minute. Intre timp, intr-o tigaie, incingeti uleiul si prajiti usturoiul tocat, puneti sare si piper iar la final si otetul. Cum ati scos turnuletele din cuptor, turnati pe fiecare dressingul preparat. Tocati busuioc proaspat si presarati deasupra. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu