luni, 27 mai 2013

5 idei simple pentru o zi excelenta

  1. Fii egoista
Desigur ca in general promovam altruismul, insa azi, doar azi, pentru ca nu te simti prea energica, fii... rea si rezerva-ti timp doar pentru tine. Refuza politicos sa te mai lasi implicata in task-urile colegelor de birou si anuleaza acea invitatie la cafea la care oricum nu prea aveai chef sa ajungi. In schimb, fugi de la birou mai repede daca ai cum si fa ceva numai si numai pentru tine: poate ai chef sa probezi un set de lenjerie intima diafana sau sa iti rezervi cateva ore pentru un tratament spa la picioare? Pe scurt: rasfata-te! 

2. Fii indulgenta

Cu tine insati! Traversezi o zi proasta, in care toate parca merg de-a-ndoaselea si nu prea ai resurse sa dai problemelor de cap. Nu-i nimic. E timpul sa iti oferi un mic desert care-ti va alinta papilele gustative. Adio, remuscari! Savureaza acea inghetata cu trei cupe suprapuse care-ti facea cu ochiul demult la cofetaria din colt.

3. Fii puternica

Cea mai intensa metoda de a scapa complet de stresul unei zile grele e sa-ti versi toti nervii intr-un antrenament la sala de fitness sau la cursul de zumba! Nu te lasa coplesita de probleme si impune-ti o sedinta de workout concentrat prin care sa-ti "transpiri" la maximum frustrarile.

4. Fii vesela

In ciuda tuturor dificultatilor, gaseste in tine acel sambure de vointa si cauta surse de... ras! Rasul detensioneaza creierul, care elibereaza in organism substante care te binedispun. Cauta o comedie la cinematograf sau vizioneaza pe YouTube clipuri haioase cu bebelusi simpatici sau catei care fac nazbatii. Vei vedea ca functioneaza!

5. Fii creativa
O baie relaxanta, cu spuma fina, saruri aromate, lumanarele parfumate si playlist-ul preferat poate fi solutia ideala pentru a-ti regasi zen-ul propriu la sfarsitul unei zile aglomerate. Afunda-te in cada plina, inchide ochii si gandeste-te la un program relaxant pentru weekend-ul urmator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu