miercuri, 29 mai 2013

Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant?

Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant?
Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.
Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, locuind in cladiri si campus tipic britanice, experimentand gastronomia britanica, manierele, mentalitatea, educatia si “last, but not least”, English weather. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie, punand si bazele pentru o noua limba straina,.
Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei  limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de 1 zi intreaga, cat si de jumatate de zi, in locuri apropiate ca distanta de Cambridge.  Nu poate lipsi din lista excursiilor Londra, capitala Marii Britanii si unul din cele mai frumoase orase din lume!
Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu