Ingrediente
- 8 foi de tortilla
- 500 g piept de pui
- 300 g branza ceddar
- 3 rosii
- 1 morcovi
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- sare
- piper
- oregano
- ulei
1. Stoarce lamaia si pune zeama intr-un castronel cu un praf de sare, piper si oregano. Amesteca si toarna peste puiul taiat in fasii. Acopera si lasa la rece minimum 30 de minute.
2. Intre timp, taie marunt ceapa si caleste-o in putin ulei incins. Adauga rosiile date pe razatoare si morcovul ras si lasa pe foc mic pana ce se leaga sosul. Potriveste gustul de sare, piper si oregano. Taie fasiile de pui in bucati mici si pune-le cu tot cu marinata intr-o tigaie cu putin ulei incins. Perpeleste-le pana ce se patrunde carnea- 3. Incinge o tigaie mai mare, pune o foaie tortilla decupata patrat,
taiata apoi pe diagonala. Cand s-au incalzit triunghiurile de aluat,
unge-le cu sosul gros de rosii si presara un strat de branza cheddar
rasa.
4. Lasa 2 minute, cat sa se topeasca branza, adauga bucatelele de pui si un strat de branza. Acopera cu foi tortilla decupate identic si tine-le pe foc mic 2-3 minute. Intoarce cu grija pe partea cealalta si lasa alte 2-3 minute. Scoate-le pe o farfurie si serveste-le fierbinti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu