miercuri, 5 iunie 2013

Combinate inteligent, fructele si legumele pot da un suc foarte gustos, dar mai ales extrem de sănătos


Este sezonul fructelor şi legumelor proaspete, aşa că venim cu câteva combinaţii interesante pentru a obţine un suc extrem de sănătos.

1. Pătrunjel, spanac şi ghimbir. Dacă este posibil, se poate adăuga şi măcriş de baltă (năsturel)

Ghimbirul este grozav pentru organism, deoarece ajută enorm la digerarea grăsimilor. Spanacul şi năsturelul oferă organismului antioxidanţi, vitamine (A, C, E) şi minerale importante (fier, cupru, magneziu, potasiu).

2. Ghimbir, lămâie, ţelină, mere, castraveţi

Este un suc "supe-verde", care ajută organismul să primească necesarul zilnic de fructe şi legume. Nutrienţii din ghimbir şi legumele verzi stimulează creşterea nivelului de hemoglobină din sânge, iar oxigenul este transportat mai rapid la celule.

3. Varză, frunze şi rădăcină de ţelină, spanac, castraveţi şi lămâie

Lămâia este adaugată pentru a da gust şi aciditate sucului. Ţelina este ingredientul-vedetă, deoarece este de ajutor în tratarea artritei, reduce inflamaţile şi îmbunătăţeşte calitatea somnului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu