Un cheesecake care nu are nevoie sa stea la cuptor ca sa fie perfect.
Ingrediente
250ml frisca lichida batuta,
1/4 lingurita nucsoara,
180g ciocolata tartinabila (Nutella, Finetti),
220g crema de branza,
3 linguri unt topit,
24 biscuiti cu cacao zdrobiti,
alune tocate,
ciocolata pentru decor
Metoda de preparare
Amesteca biscuitii cu untul topit si aseaza-i in strat uniform intr-o
tava cu diametrul de 20cm (cu pereti detasabili). Preseaza-i bine la
baza tavii.
Bate cu mixerul crema de branza impreuna cu ciocolata tartinabila.
Adauga nucsoara si apoi 200ml frisca batuta, pe care sa o incorporezi
usor cu o spatula de silicon.
Toarna aceasta crema peste startul de biscuiti, niveleaza, acopera cu o
folie alimentara si baga tava la frigider cel putin 2 ore inainte de
servire.
O poti decora cu 50ml frisca batuta, fulgi de ciocolata si alune tocate.
Timp de preparare
< 30 min
Dificultate
usor
Bucatarie
Americana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu