luni, 26 august 2013

CORPUL TĂU EXPRESIV ARTISTIC

Stiați că:
1. Actrița Gwyneth Paltrow a primit cronici pozitive extraordinare - pentru picioarele ei! Criticul de teatru al ziarului London Evening Standard spunea că această actriță talentată "reușește să-și folosească degetele de la picioare pentru a exprima plictiseala, frustarea, nefericirea și un întreg șir de emoții pe care alte actrițe nu le pot exprima nici cu chipurile, ce să mai vorbim de picioare".
2. Un sticlar își folosește fiecare parte a corpului pentru a crea un obiect de sticlărie - chiar și unul mic. Își folosește brațele și mâinile pentru a ține sticla și a o mișca în timp ce se topește. Folosește gura și plămânii pentru a sufla cu grijă aer în sticla fierbinte. Își folosește umerii și spatele pentru a roti cu viteză tubul în care se formează sticla pentru a mări forma acesteia.
             Să-ți folosești corpul în mod expresiv poate fi foarte amuzant, dar poate de asemenea să necesite multă practică. Dacă dansezi, s-ar putea să exersezi aceleași mișcări de foarte multe ori în fața unei oglinzi până când acestea arată bine și tu te simnți confortabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu