marți, 9 iulie 2013

Ce fel de vacanta ti se potriveste?

Concediul se apropie si nu te-ai hotarat unde sa-ti petreci vacanta? Completand un scurt test psihologic, vei descoperi ce destinatie este ideala pentru tine in functie de personalitatea ta!

Alege varianta de raspuns care te caracterizeaza:

1. Intr-o zi obisnuita vreau sa realizez:
  majoritatea obiectivelor, dar sa-mi ramana timp si pentru odihna (A)
  cat mai multe lucruri placute, vreau sa ma distrez la maximum mereu (B)
  totul, trebuie sa ne depasim in fiecare zi limitele (C)
  mai ales sarcinile de serviciu, cariera e pe primul plan (D)

2. Pe o insula exotica, izolata, as lua cu mine 3 lucruri:
  alimente, trusa de prim-ajutor, o barca pneumatica (A)
  crema pentru plaja, un casetofon, talismanul norocos (B)
  o harta a comorilor, o arma, cartea preferata (C)
  laptopul, mobilul, bani (pana si bastinasii au auzit de ei!) (D)

3. Din vacante peste hotare este bine sa ma intorc cu:
  suveniruri si cadouri pentru cei dragi (A)
  amintiri de povestit nepotilor peste ani (B)
  multe fotografii (C)
  un mini-studiu al pietei locale, noi oportunitati de afaceri (D)

4. Cand spun carte, ma gandesc la:
  cultura, romanele preferate (A) (
  carti de joc (B)
  ghid turistic, dictionare (C)
  carte de credit (D)

5. Imi place sa ma uit la:
  stiri, dar si show-uri relaxante (A)
  canale muzicale, emisiuni cu vedete (B)
  documentare despre lucruri inedite (C)
  stiri, emisiuni economice, dezbateri politice (D)

6. Nu suport:
  minciuna si lenea (A)
  pesimismul si singuratatea (B)
  inchistarea si lipsa de cultura (C)
  dezordinea si delasarea (D)

Majoritatea A: TURISM CLASIC - Esti o persoana responsabila, care stie ce vrea, dar in acelasi timp sensibila si sentimentala. Te caracterizeaza moderatia in tot ceea ce faci. Familia, prietenii, oamenii in general sunt mai importanti pentru tine ca locurile. Recomandari: drumetii cu prietenii prin orase istorice din Romania, un apartament inchiriat la mare sau la munte pentru familie sau grupul de prieteni, excursii peste hotare care imbina vizitarea obiectivelor turistice cu zile libere.

Majoritatea B: TURISM FUN - Ai o mentalitate orientata spre nou si o energie debordanta. Ai grija, uneori ai chiar tendinta sa fugi de realitate, iar superficialitatea iti poate aduce necazuri. In concediu poti sa evadezi in lumea distractiei fara griji! Recomandari: statiuni de pe litoralul romanesc sau din alte tari, zone animate, cu multe cluburi, discoteci si parcuri de distractie, hoteluri all inclusive, excursii in orase faimoase pentru centrele de shopping. Nu uita aparatul de fotografiat, ca sa ai cu ce te lauda pe Facebook!

Majoritatea C: EXPLORATOR - Viata in sine este pentru tine o insula care merita sa fie explorata, o vesnica provocare. Esti o persoana creativa si iti place sa cauti ceea ce este dincolo de lucruri. Vine concediul si vrei sa descoperi ceva nou! Alege excursii in locuri inedite, pline de istorie si legende. Temple misterioase, castele de poveste, muzee pline de secrete te asteapta sa le descoperi! Economiseste bani din timp pentru excursiile mai indepartate, o vacanta clasica te va plictisi cu siguranta!

Majoritate D: TURISM BUSINESS - Esti o fire extrem de rationala, nu iti plac dulcegariile si nu ai rabdare. Iti este practic imposibil sa lasi o zi sa treaca fara sa faci ceva util! Alege pachete turistice de weekend, in tara sau peste hotare. In vacantele mai lungi, opteaza pentru hoteluri de firma de la companii mari, cu dotari business. Aici poti ramane conectat la realitate si ai presa economica la zi, in timp ce partenerul sau familia se relaxeaza la piscina! Un sfat: nu uita ca viata e scurta si merita traita din plin! Relaxeaza-te macar in concediu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu