marți, 7 ianuarie 2014

DIETA DE O ZI

Dieta de o zi este o solutie de urgenta care te poate scapa de 2-4 centimetri in talie foarte rapid, cu destul de putin efort. Dieta de o zi este o solutie eficienta si poate fi respectata de doua ori pe saptamana in cadrul unui plan general alimentar sanatos.
Dieta de o zi este, dupa cum ii spune si numele, o cura de slabire care dureaza 24 de ore si care este un regim de urgenta, foarte util pentru situatii speciale. Dieta de o zi inseamna pierderea a  2-4 kilograme, prin stimularea eliminarii excesului de apa, nu prin pierderea de tesut adipos, si este recomandata femeilor in perioada premenstruala si menstruala, dar si celor care au tendinta de a retine apa in organism.

Dieta de o zi este un regim hipocaloric, bazat mai ales pe lichide si pe alimente cu proprietati diuretice naturale.

Meniul dietei de o zi

Ziua incepe cu un doua linguri de cereale cu lapte degresat si o cafea concentrata, fara zahar. Bea un pahar mare de apa, ca sa compensezi lichidele pe care le vei elimina prin efectul diuretic al cafelei.

La ora 10.00, bea un pahar mare de suc de rosii, mananca miezul de la doua-trei nuci si bea un pahar de apa.
La pranz cea mai buna alegere este o salata de rosii si castraveti, fara sare, si o bucata de carne de pui la gratar, cat palma. Bea un pahar de apa si o cafea (eventual fara cafeina). Adauga si sucul de la un grepfrut proaspat stors.

La a doua gustare a zilei bea un pahar de suc de rosii si mananca cinci migdale.

La cina, in cadrul planului alimentar recomandat de dieta de o zi este recomandata o portie de peste, cat palma, cu sparanghel si/sau rosii la cuptor. Adauga un pahar de suc de rosii, un pahar mare de apa si un fruct zemos.
Pe parcursul dietei de o zi este indicat sa bei cel putin doi litri de apa, cantitate in care inclunzi si lichidele deja amintite. Nu se consuma sare si trebuie sa faci cel putin 30 de minute de miscare intensa. Este indicata si o sedinta de sauna, pentru ca pierderea in greutate sa fie maxima si sa ajunga la 4 kilogrme.

Este foarte important ca a doua zi dupa ce respecti dieta de o zi sa nu sari peste masa de dimineata, care trebuie sa fie foarte bogata in proteine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu