luni, 10 martie 2014

Horoscopul lunii martie, special pentru femei

A treia luna din an este o luna speciala. Mari schimbari sunt anuntate pentru martie, pentru ca aceasta luna este si luna care vine cu un nou anotimp. Energia astrelor ii incarca pe oameni care la randul lor imprastie energie. In luna martie povestea minunata a anului 2014 continua si merge pe noi culmi. 
Nu uitati ca suntem la inceputul anului Calului de Lemn, ca verdele este culoarea de baza si ca primavara o sa puna toate lucrurile in miscare. Dar fiecare se misca in ritmul sau. Afla totul despre tine si zodia ta in martie!
Berbec
Concentreaza-te pe: Odihna, recuperare si regenerare a fortelor. Guvernatorul semnului tau, Marte, intra in miscare retrograda incepand cu data de 1. Fii atenta sa nu-ti rispipesti energia si sa nu o folosesti intr-un mod gresit.
Mantra ta: Introspecteaza mai mult, revizuieste-ti atitudinea, strategia si planurile, amanand deciziile importante.
Nu te obosi: Sa te lansezi in actiuni noi sau sa incepi noi proiecte, nu este o perioada favorabila.
Puterea atractiei: Domeniul casatoriei sau al partenerului de viata este supus schimbarii. Evita certurile, incercand sa inveti lectia cooperarii si a diplomatiei.
Taur
Concentreaza-te pe: Dezvoltare personala, cursuri si intelect! Luna februarie iti aduce informatii noi, foarte utile pentru tine si pentru viitorul tau.
Mantra ta: Fii deschisa si urmareste oportunitatile ce ti se arata.
Nu te obosi: Sa fugi de responsabilitati si de sarcinile ce-ti revin la locul de munca! Coopereaza cu colegii sau cu subalternii pentru a duce toate proiectele la bun sfarsit.
Puterea atractiei: Daca nu esti inca intr-o relatie, luna februarie poate fi momentul in care destinul iti scoate in cale pe cineva. In caz contrar, relatia in care te afli, poate trece la un nou nivel.
Gemeni
Concentreaza-te pe: Bani, deoarece luna martie iti aduce noroc pe plan financiar! Poti incasa mai mult, poti negocia favorabil sau te poti angaja.
Mantra ta: Daca in ultima luna ai fost nevoita sa astepti, acum unele lucruri se lamuresc, iar tu intelegi si stii mai bine ceea ce ai de facut.
Nu te obosi: Sa ignori sfaturile pe care le primesti. Este o perioada bogata in informatii, iar daca vei sti sa le folosesti cum trebuie, nu vei avea decat de castigat.
Puterea atractiei: O veche iubire se poate intoarce in viata ta sau unele lucruri din trecut trebuie aduse in prezent si puse in discutie alaturi de partenerul de viata.
RacConcentreaza-te pe: Studiu. Cu ajutorul unor carti de referinta, urmarind o serie de documentare sau participand la cursuri, gradul tau de intelegere poate fi sporit.
Mantra ta: Recupereaza timpul pierdut alaturi de cei dragi si alatura-te lor ori de cate ori ai ocazia! Mai mult ca sigur vei petrece momente speciale alaturi de familie.
Nu te obosi: Sa achizitionezi aparatura pentru casa, s-ar putea defecta destul de repede sau vei descoperi curand ca nu ai ales cea mai buna varianta.
Puterea atractiei: Saturn isi incepe retrogradarea in sectorul iubirii, ceea ce indeamna la reconsiderarea unor decizii luate anterior! Fii cu bagare de seama si asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce hotarasti.
Leu
Concentreaza-te pe: Relatia cu rudele sau cu vecinii, deoarece pot aparea unele disensiuni sau... reglari de conturi!
Mantra ta: Familia joaca un rol important in aceasta perioada, de aceea cere-le sfatul ori de cate ori simti ca ceva nu este in regula sau te apasa.
Nu te obosi: Sa parchezi unde nu trebuie sau sa incalci regulile de circulatie, neatentia s-ar putea sa te coste.
Puterea atractiei: Venus, planeta iubirii, va activa odata cu data de 5 sectorul cuplului! Profita de acest aspect astral si revigoreaza relatia in care te afli sau... cucereste pe cineva.
Fecioara
Concentreaza-te pe: O noua strategie de business, pe renegocieri sau pe revizuirea schemei de cheltuieli si plati. S-ar putea sa descoperi o noua scara de valori.
Mantra ta: Empatizeaza cu cei din jur si lasa intuittia sa te ghideze, dupa data de 17 incolo, cand planeta Mercur isi incepe tranzitul in zodia Pestilor.
Nu te obosi: Sa fugi de datorii! In toate exista un echilibru, iar din acest motiv este fair-play sa-i rasplatesti pe cei ce ti-au fost alaturi atunci cand ai avut nevoie.
Puterea atractiei: Luna Noua din data de 1 activeaza domeniul casatoriei si al partenerului de viata. Implica-te cu pasiune si daruire, poate fi un nou inceput!
Balanta
Concentreaza-te pe: Reactii, atitudine si personalitate. Deoarece retrogradarea planetei Marte are loc in zodia ta, este mai bine sa nu raspunzi provocarilor si sa gandesti orice pas inainte de a-l parcurge.
Mantra ta: Intra an joc, si proiectele vor merge struna! Venus se afla in zodia Varsatorului, pozitie din care predispune la cooperare, colegialitate, egalitate si munca de echipa.
Nu te obosi: Sa mentii in interior tensiunea acumulata! Este un moment prielnic in care sa faci sport, sa mergi la masaj sau sa participi la activitati in care sa te exprimi liber.
Puterea atractiei: Razele sfiioase de soare, florile si mirosul de primavara te insufletesc, iar dorinta de a darui si de a primi iubire este foarte mare. Venus se afla in casa iubirii, ceea ce te avantajeaza si te scoate in evidenta.
Scorpion
Concentreaza-te pe: Nevoi profunde! Este necesar sa te reevaluezi, sa te redescoperi si sa iti intelegi natura dorintelor! Este nevoie de o schimbare in viata ta, iar ea nu poate incepe decat din interiorul tau!
Mantra ta: Ramai observator la situatiile din jurul tau, lasandu-le sa se desfasoare. Vei intelege rostul a ceea ce se intampla in viitorul apropiat.
Nu te obosi: Sa alergi dupa mai multi iepuri, s-ar putea ca in final sa nu prinzi niciunul.
Puterea atractiei: Luna Noua din data de 1 are loc in casa astrologica a iubirii, ceea ce poate marca un nou inceput, o relatie ce sta sa se formeze sau o decizie importanta ce vizeaza partenerul de viata.
SagetatorConcentreaza-te pe: Afaceri! Binevoitorul Jupiter, guvernatorul semnului tau, isi reia mersul direct din data de 6, aspect ce aduce lamuriri, sanse favorabile si deschidere de drum in sfera finantelor!
Mantra ta: Familia joaca un rol important in aceasta luna, in care exista posibilitatea sa fiti nevoiti sa luati o decizie importanta.
Nu te obosi: Sa fugi de discutia cu o prietena. Unele conturi trebuie sa fie reglate, iar relatia voastra poate lua o intorsatura la care nu te-ai asteptat.
Puterea atractiei: Este posibil ca partenerul de viata sa treaca printr-o perioada mai dificila sau ca unele probleme din trecut sa fie reluate! Fii cu bagare de seama si nu da curs conflictelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu