Un antreu usor de pregatit, inedit si plin de gust si arome!
Timp de preparare: rapid.Numar de portii: 4-6.
Ingrediente
- 8 teline apio
- 300 g branza de vaci
- 100 g telemea
- 200-300 g smantana
- ¼ dovlecel
- 1 rosie
- 1 ardei gras galben
- chimen macinat
- sare
- piper alb
- ulei de masline
1. Taie cubulete rosia, dovlecelul si ardeiul gras. Stropedte-le cu foarte putin ulei, sare si piper alb proaspat macinat.
2. Amesteca branza de vaci scursa de zer cu telemeaua rasa fin si smantana.
3. Adauga un praf de sare, piper si un varf de cutit de chimen macinat.
4. Taie tulpinile de apio pe lungime si umple-le cu crema de branza.
5. Presara deasupra legumele stropite cu ulei de masline si lasa-le la rece 10 minute inainte de a le servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu