Ingrediente
1 baghetă
100 g brânză dulce
50 g smântână
1 cățel de usturoi
1 ardei copţi
1 fir de rozmarin
100 g brânză dulce
50 g smântână
1 cățel de usturoi
1 ardei copţi
1 fir de rozmarin
Mod de preparare
1.Taie bagheta în felii, şi coace-le în cuptor, pe ambele părţi, vreme de cinci minute. Între timp, amestecă brânza cu smântâna şi adaugă usturoiul pisat.
2.Amestecul este la fel de gustos şi cu usturoi verde. Scoate feliile de pâine din cuptor şi unge-le cu crema de brânză.
3.Ornează cu ardei capia copt sau cu roşie. Ca să impresionezi invitaţii, decorează feliile cu un fir de rozmarin, pentru un efect special.
4.Truc pentru o cremă fină, freacă usturoiul cu un strop de ulei de măsline şi apoi adaugă brânza.
2.Amestecul este la fel de gustos şi cu usturoi verde. Scoate feliile de pâine din cuptor şi unge-le cu crema de brânză.
3.Ornează cu ardei capia copt sau cu roşie. Ca să impresionezi invitaţii, decorează feliile cu un fir de rozmarin, pentru un efect special.
4.Truc pentru o cremă fină, freacă usturoiul cu un strop de ulei de măsline şi apoi adaugă brânza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu