sâmbătă, 14 septembrie 2013

Semnificatia unor cifre!


9 este numarul care anunta „reinnoirea”
9 este ultimul numar simplu si anunta sfarsitul unei serii de numere si inceputul unei noi serii. Este, deci, simbol de sfarsit si de reinnoire. Numarul 9 reprezinta faptul ca trebuie sa invatati ce inseamna uitarea de sine, punand nevoile altora inaintea celor ale dumneavoastra. Este o lectie dificila in societatea noastra materialista. Sub influenta numarului 9, invatam sa ne depasim si sa nu mai fim egoisti. Invatam sa daruim si sa ne daruim.
Numarul 1 simbolizeaza unitatea
Cifra 1 este asociata actiunii, miscarii si agresivitatii. Reprezinta lumina si soarele, originea vietii... este prima cifra folosita in calcul. Este individualitatea. Reprezinta tineretea, initiativa, dar si vointa si autonomia. Cifra 1 are toate atributele pentru a reusi.
Numarul 2 este adesea asociat cu notiunea de colaborare. Este numarul „unificator”.

Doi este numarul asocierii, al uniunii, al cuplului. Simbolizeaza asocierea, parteneriatul.  Semnifica faptul ca veti da dovada de conciliere, de adaptare, de cooperare. Sub influenta numarului 2 veti putea trai o perioada de uniune sau de asociere dar, de asemenea, de dualitate, de emotivitate, de incertitudine si uneori, de separare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu