vineri, 13 septembrie 2013

Scapa de kilogramele in plus...scriind

Ţine un jurnal

Nu vorbim despre genul acela de jurnal pe care-l ţineai în liceu şi în care îţi notai detalii despre tipii hot din grupa ta, ci despre un jurnal...alimentar. Potrivit cercetătorilor, un jurnal în care să-ţi notezi cât şi ce mănânci într-o zi reprezintă o armă infailibilă în lupta cu kilogramele, ajutându-te să-ţi dublezi şansele de a slăbi.

Oricât de incredibil sună, Jurnalul American de Medicină Preventivă arată că e cu totul şi cu totul adevărat! Cu ajutorul unuia dintre cele mai complexe studii de slăbit, s-a descoperit că participanţii care au folosit metoda jurnalului alimentaţiei au pierdut cu 50% mai multe kilograme decât cei care au rămas doar la dietă.

Frumoasă şi sănătoasă

Jurnalul alimentaţiei nu are doar avantajul de a te face mai suplă, ci şi mai sănătoasă. E o ocazie bună de a deveni conştientă de felul în care te hrăneşti, inclusiv în privinţa deserturilor şi băuturilor. Nu mai poţi ascunde de tine însăţi obiceiurile nesănătoase, pentru că tot ceea ce mănînci e scris acolo, chiar sub nasul tău. Iar acest lucru chiar te ajută să devii mai responsabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu