Ingrediente principale:
dovlecei, rosii, branza de capra, ulei de masline Ingrediente
2 dovlecei/zucchini
3-4 roșii
200 g brânză de capră
ulei de măsline
oregano
sare de mare
3-4 roșii
200 g brânză de capră
ulei de măsline
oregano
sare de mare
Mod de preparare
1. Spală dovleceii în coajă și șterge-i cu un șervet de hârtie. Taie-le capetele și feliază-i subțire, pe lungime. Taie roșiile și brânza felii.
2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și stropește-o cu puțin ulei. Așază feliile de dovlecei, deasupra pune feliile de roșii și brânza.
3. Presară un praf de sare de mare, puțin ulei de măsline, oregano și dă la cuptorul încins pentru 15-25 de minute. Servește imediat.
2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și stropește-o cu puțin ulei. Așază feliile de dovlecei, deasupra pune feliile de roșii și brânza.
3. Presară un praf de sare de mare, puțin ulei de măsline, oregano și dă la cuptorul încins pentru 15-25 de minute. Servește imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu