miercuri, 4 septembrie 2013

EXTRACTUL DIN BOABE DE CAFEA VERDE A DEMONSTRAT CA AJUTA LA ARDEREA GRĂSIMILOR

Cei mai buni specialişti ai lumii recomandă un nou produs pentru o garantată pierdere în greutate.

Un episod recent al celei mai populare emisiuni medicale – aceea a Dr. Oz, a prezentat-o pe nutriţionista Lindsey Duncan, vorbind despre beneficiile extractului de boabe de cafea verde. Curând după aceea, milioane de persoane au pornit în căutarea acestui produs uluitor.
Lindsay Duncan este specialist pe probleme de sănătate şi o faimoasă nutriţionistă, cu peste 28 de ani de experienţă clinică. Pentru prima oară, amândoi aceşti medici experimentaţi discută despre un supliment dietetic ce vă va ajuta să scăpaţi de kilograme fără a vă schimba rutina zilnică.
În opinia multor utilizatori,
Green Coffee Pure este cel mai bun produs conţinând puternicul extract ce arde grăsimile. Din fericire, a fost de curând introdus şi la noi în ţară.
CAFEAUA VERDE PREZENTATĂ LA DR.OZ SHOW
„Cura magică de slăbit pentru
orice tip de corp” - Dr.OZ
Cu doar 20 mg de cafeină într-o porţie, comparând cu un minimum de 100 mg pentru o ceaşcă de cafea, Green Coffee Pure nu vă face nervoşi şi surescitaţi, precum cafeaua prăjită, sau alţi adjuvanţi dietetici bazaţi pe cafeină. Mai degrabă, ingredientul activ, acidul clorogenic, lucrează pentru a inhiba eliberarea de glucoză în corp şi creşte procesul metabolic la nivelul ficatului. Este de asemenea şi un antioxidant important.
Promisiunile făcute de către comunitatea ştiinţifică sunt de-a dreptul uimitoare. Chiar fără dietă şi exerciţii, oamenii pierd în greutate şi ard grăsimile în mod eficient.
бързо отслабване

Ştiinţa din spatele Green Coffee Pure

Veţi fi surprinşi să aflaţi cum extractul din boabe de cafea verde funcţionează cu adevărat – rezultatele nu sunt absolut deloc un efect al cafeinei. Ingredientul activ este cunoscut sub numele de acid clorogenic. Acest acid special previne eliberarea glucozei în fluxul sanguin, iar asta înseamnă că nu veţi câştiga în greutate. De asemenea, accelerează metabolismul, ceea ce determină ficatul să ardă mai multe grăsimi. Acest efect dublu permite corpului dumneavoastră să piardă kilograme şi să ardă grăsimi cu adevărat repede şi fără riscuri. Este demonstrat de asemenea că încetineşte procesul de îmbătrânire şi că îmbunătăţeşte circulaţia şi tonusul muscular.

Extractul din boabe de cafea verde – secretul pentru un abdomen plat?

Un studiu recent citat în emisiunea Dr. Oz a observat efectele extractului din boabe de cafea verde asupra unui grup de 16 adulţi, în decursul a 12 săptămâni. Subiecţii au pierdut o medie de 17 kilograme, şi 16% din grăsimea corporală totală. Totul fără efecte secundare.
Acestea sunt ştiri extraordinare pentru noi – în sfârşit un produs care funcţionează!
бързо отслабване

Fără efecte secundare raportate, aceasta este într-adevăr cea mai bună alegere pentru oricine vrea să piardă în greutate arătând şi simţindu-se mai bine.

бързо отслабване
  • Green Coffee Pure REPERE: :
  • Vă va creşte nivelul energetic
  • Vă veţi simţi sătul pentru mai mult timp
  • Conţine numai ingrediente naturale, fără reacţii adverse.
  • Veţi pierde 10% din greutatea corporală totală şi 16% din grăsimea corporală în 12 săptămâni, fără să vă schimbaţi dieta sau obiceiurile
  • Peste un milion de suplimente expediate până acum – include o garanţie de ramburs de 100%

Concluzie

“Beau deja cafea dimineaţa.” Veţi obţine aceleaşi rezultate cu cafeaua de la micul dejun? Din păcate, nu. În decursul prăjirii boabelor de cafea tot acidul clorogenic este înlăturat. Boabele de cafea verde nu sunt prăjite, au puţină aromă şi sunt cu adevărat amare – deoarece conţin peste 50% acid clorogenic. Această „amăreală” este gustul natural corect al boabelor de cafea verde.
Puteţi mesteca boabele de cafea verde dacă aveţi ocazia, dar pentru că sunt foarte amare, este recomandabilă ingerarea lor sub formă de capsule. capsule Green Coffee Pure de 400 mg de concentraţie maximă este una dintre cele mai eficiente soluţii. Luaţi o capsulă cu 30 de minute înainte de masă; Dr Oz recomandă să se ia de 2 ori pe zi cu un pahar plin cu apă, pentru cele mai bune rezultate. Şi amintiţi-vă că prin combinarea extractului de boabe de cafea verde cu o dietă sănătoasă şi exerciţii, vi se vor îmbunătăţi rezultatele!

3 comentarii:

  1. Cafeaua verde contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, care intervine in reglarea metabolismuluii si grasimilor
    Descriere
    Are un rol important in reglarea nivelului de grasimi din organism, favorizand eliminarea kilogramelor in plus. Nu uita sa imbini armonios mancatul sanatos, exercitiile fizice, somnul suficient, multa vointa si incredere in tine!

    https://www.facebook.com/CAFEAVERDE

    o puteti comanda la nr 0754921669

    pret 60 ron-100 gr

    RăspundețiȘtergere
  2. in rep Moldova am gasit cafea VERDE ORIGINALA, LA 3OOlei-100gr la nr 079051640

    RăspundețiȘtergere
  3. Cafea verde boabe am gasin in Galati la magazinul de produse bio si naturale. Comenzi se pot face si online
    www.biocarmen.ro

    RăspundețiȘtergere